Navigatie
Vorige Artikel 2 van 104 Volgende

Houten Enveloppenkist met Logo

Artikelnummer: HEK-001
€ 57,50 (inclusief 21% btw)

Hebben jullie binnenkort een evenement gepland staan, of hebben jullie met regelmaat een terugkerend evenement? En kun je daar wel een Houten Enveloppenkist voor gebruiken? Misschien om visitekaartjes in te verzamelen, of voor een loterij? Wij maken ook met alle liefde een Tombola, kist of iets dergelijks voor evenementen, feesten en dergelijke. De Houten Enveloppenkist is ook leuk voor als een herinneringskist aan een collega die vertrekt, een gepensioneerde CEO of andere gewaardeerde collega. Dit kunnen we allemaal verzorgen!


Product informatie
Leveren jullie het logo, de foto's, de tekst etc aan, dan maken wij een mooi ontwerp, voor een mooi, duurzaam product.

Specificatie
Lengte:
Breedte:
Dikte:
Materialen:
Kleur:

Aanleverspecificatie
Voor het aanleveren van bestanden zijn er een aantal belangrijke punten die u moet weten. Als u er niet uitkomt of u bent niet in het bezit van een juist bestand, neem dan contact met ons op. Meer informatie.

Let op
Wij werken met diverse materialen. Sommige natuurlijke en geproduceerd beide kunnen qua kleur en opperval afwijken vertonen. De handgemaakte producten kunnen van elkaar afwijken. Wij doen er echter alles aan om het eindproduct zo strak en netjes als mogelijk af te leveren!

 

Klantenservice

De levertijd van een gepersonaliseerd product is minimaal 3 weken. Heb je jouw gepersonaliseerde product eerder nodig, geef het altijd meteen aan bij de bestelling.

Een gepersonaliseerd product echt snel nodig? Bel ons even om te checken hoe druk het is. En of dat nog lukt. Mailen mag ook!

Artikelen met een sticker Snelle levering streven wij om binnen 3 werkdagen te leveren. Meer info?

De verzendkosten hebben we recent nog verlaagd, helemaal gratis kan helaas niet. 

Wil je iets ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Wil je iets vragen? Je kan ons van ma-vr bellen tussen 9:00 en 17:00 uur op +31 (0)6 19177026 Of wil je mailen?

Wil je iets zien, bespreken of ophalen? Wij hebben een kantoor op de IJzerwerf 30, 2544 ES Den Haag. Bel even voor je langs komt!

© 2018 - 2019 DeGraveerKoning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel