Navigatie

Welkom in onze online winkel! Hieronder zie je al onze mooie producten staan. Wil jij je producten helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke smaak? Dat kan! Niet alleen de kleur, vorm en het opschrift bepaal je zelf. 

Een gepersonaliseerd product is leuk om voor jezelf te maken, maar ook om cadeau te geven. Zo geef je het product écht een persoonlijke touch. 

Wij bieden ook voor verschillende evenementen leuke handgemaakte producten. Neem een kijkje en als je iets wilt bestellen kan dat uiteraard. Heb je een vraag, schroom dan vooral niet om te bellen, dan helpen we je gelijk verder.

Klantenservice

De levertijd van een gepersonaliseerd product is minimaal 3 weken. Heb je jouw gepersonaliseerde product eerder nodig, geef het altijd meteen aan bij de bestelling.

Een gepersonaliseerd product echt snel nodig? Bel ons even om te checken hoe druk het is. En of dat nog lukt. Mailen mag ook!

Artikelen met een sticker Snelle levering streven wij om binnen 3 werkdagen te leveren. Meer info?

De verzendkosten hebben we recent nog verlaagd, helemaal gratis kan helaas niet. 

Wil je iets ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Wil je iets vragen? Je kan ons van ma-vr bellen tussen 9:00 en 17:00 uur op +31 (0)6 19177026 Of wil je mailen?

Wil je iets zien, bespreken of ophalen? Wij hebben een kantoor op de IJzerwerf 30, 2544 ES Den Haag. Bel even voor je langs komt!

© 2018 - 2019 DeGraveerKoning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel